Welkom
op de website van Thuiszorg Ernestine.

KvK: 23081336
AWBZ-erkend
United Care
Wie zijn we?
Thuiszorg Ernestine is een particuliere thuiszorgorga-nisatie die is opgericht in 2005. Wij onderscheiden ons van andere thuiszorg-organisaties door klein-schalige zorg rondom de cliënt te bouwen. Bij voorkeur doen wij dat in samenwerking met familie, vrienden en mantelzorgers. Op deze manier blijft de zorg overzichtelijk voor alle betrokkenen en krijgt de cliënt optimaal de kans om zijn eigen weg te vinden in de nieuwe situatie.
Display
Click on the flag to watch
this site in
International
view.
Healthcare Ernestine International view.
Menu

Alle rechten voorbehouden / All rights reserved © ThuiszorgErnestine.nl  |  Webservice EBS Media Internetdiensten


Particuliere Thuiszorg Ernestine is een organisatie die groeit. Wij zijn per direct op zoek naar verplegenden, verzorgenden en medewerkers huishoudelijke ondersteuning.
Thuiszorg Ernestine werkt met zzp- en freelance contracten.


Verpleegkundigen
Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen met ervaring in de zorg voor ouderen. U bent BIG-geregistreerd, flexibel, betrouwbaar en u kunt methodisch denken en handelen? Kom dan het team van Thuiszorg Ernestine versterken.


Verzorgenden IG
Bij onze cliënten is er altijd plaats voor gemotiveerde, gediplomeerde verzorgenden. Naast de zorg en begeleiding worden ook verpleegkundige handelingen uitgevoerd. Als medewerker van Thuiszorg Ernestine bent u breed inzetbaar.
 

Artsen
Wij zijn op zoek naar huisartsen en/of verpleeghuisartsen met ervaring in thuiszorg en terminale zorg die bereid zijn buiten hun vaste aanstelling op basis van een uurtarief cliënten te bezoeken.Sollicitaties kunt u richten aan:
Thuiszorg Ernestine
Postbus 1553
3500 BN Utrecht
o.v.v. Vacature


Ook kunt u ons een E-mail sturen:  
Mail: info@thuiszorgernestine.nl?subject=inzake Vakature
Thuiszorg Ernestine Vakatures

Alle rechten voorbehouden / All rights reserved © ThuiszorgErnestine.nl  |  Webservice EBS Media Internetdiensten